50 DE CAINI CAPTURATI LUNA ACEASTA DE PE STRAZILE MUNICIPIULUI

50 DE CAINI CAPTURATI LUNA ACEASTA DE PE STRAZILE MUNICIPIULUI

De la începutul lunii martie și până în prezent, Giurgiu Servicii Locale, societatea care gestionează situația câinilor fără stăpân din municipiu, a capturat de pe străzile orașului 50 de câini. Programul de capturări se stabilește zilnic, în funcție de sesizarile primite de la cetățeni, dar și de zonele-problemă unde frecvent se înregistrează creșteri ale numărului de câini.
Pentru ziua de luni, 23 martie, programul cuprinde următoarele locații: Șos. Sloboziei – nr. 15, str. Miron Nicolescu – Bl. T2, cartierul Tineretului – zona CF-uri, zona Centru – Teatrul “Tudor Vianu” și zona Pieței Centrale.
Odată ridicați de pe străzile orașului, câinii sunt aduși la țarcul special amenajat de pe Canalul Plantelor, unde li se asigură hrană și adăpost. De asemenea, câinii sunt înregistrați, deparazitați intern și extern, vaccinați antirabic, sterilizați, microcipați și introduși în baza națională de date. Astfel pregătite, patrupedele așteaptă să fie adoptate. Numărul adopțiilor înregistrate luna aceasta este 7. Având în vedere că numărul locurilor de la adăpostul de pe Canalul Plantelor este limitat, adopțiile sunt o soluție eficientă la problema câinilor fără stăpân, întrucât în felul acesta se eliberează locuri în adăpost unde pot fi aduși alți câini capturați de pe străzi.
Atât pentru capturări, cât și pentru adopții, cetățenii se pot adresa la următoarele numere de telefon: 0246/215.111, 0737/000.387.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul TEMPERATURILE SCAZUTE AU IMPIEDICAT DEMARAREA LUCRARILOR DE PLOMBARE SI ASFALTARE A STRAZILOR

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.